ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας ανανέωσε με τη MACRON μέχρι το 2026

Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ στο Αστέρας - ΟΦΗ
Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ στο Αστέρας - ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρεία ένδυσης και αθλητικού υλικού, MACRON μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αστέρας θα ντύνεται με τη MACRON έως το καλοκαίρι του 2026. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα πέντε χρόνια, καθώς το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2021.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο σύλλογος της Πελοποννήσου που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και η χορηγός εταιρία MACRON που τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη πέντε αγωνιστικές περιόδους, έως το 2026.

Αυτή η πολυετής συμφωνία δίνει συνέχεια στο εγχείρημα που η ιταλική εταιρία και ο ελληνικός σύλλογος ξεκίνησαν το 2017. Η αγωνιστική περίοδος που μόλις άρχισε είναι πολύ σημαντική για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στην πραγματικότητα, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θα συμπληρώσει 90 χρόνια ιστορίας από την ίδρυση του συλλόγου, το 1931. Η φετινή σεζόν είναι η 14η διαδοχική του ΑΣΤΕΡΑ στην Super League, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αυτή είναι μια σπουδαία ιστορία που η Macron, σε συνεργασία με τον σύλλογο της Τρίπολης, ήθελε πάντα να διηγείται μέσα από τις αγωνιστικές εμφανίσεις και το αθλητικό υλικό που δημιουργεί για τους κιτρινομπλέ ποδοσφαιριστές.

"Δίνοντας συνέχεια σε αυτή τη σχέση συνεργασίας, μάς επιτρέπει να σχεδιάζουμε μακροπρόθεσμα σημαντικά project", ξεκαθάρισε ο Gianluca Pavanello, Διευθύνων Σύμβουλος της Macron: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με έναν σύλλογο που έχει τόσο μεγάλη ιστορία, όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνει έγκειται ακριβώς στον τρόπο που δημιουργούμε κατά παραγγελία για τους συλλόγους μας, δίνοντας προσοχή τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη μελέτη των λεπτομερειών. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή η σειρά, που δημιουργήθηκε για να συμπέσει με τα γενέθλια 90 χρόνων του συλλόγου, θα είναι επίσης πραγματικά ξεχωριστή".

"Είμαστε στα αλήθεια χαρούμενοι να ανακοινώνουμε την ανανέωση του συμβολαίου μας με την Macron έως το 2026", πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Κενές: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ και η Macron εξελίσσονται μαζί σε αυτές τις δύσκολες και περίεργες στιγμές, έχοντας το ίδιο όραμα για τον αθλητισμό, προσπαθώντας πάντα να σπάσουν κάθε όριο. Πιστεύουμε πάντα σε μακροχρόνιες συνεργασίες, έτσι η διαδικασία της ανανέωσης ήταν ζήτημα λεπτών, από τη στιγμή που για εμάς ήταν ξεκάθαρα μια στρατηγική επιλογή. Καλωσορίζουμε αυτή την ανανέωση και γεμάτοι αυτοπεποίθηση πιστεύουμε ακράδαντα στην επικείμενη επιτυχία και σε δημιουργικά χρόνια γεμάτα οφέλη και για τις δύο πλευρές".

Η ομάδα σχεδίασης της Macron και οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήδη εργάζονται για τη νέα συλλογή αθλητικού υλικού, το οποίο - όπως πάντα - θα έχει το διακριτικό νέο εικονίδιο της ιταλικής εταιρίας: The Macron Hero. Το λογότυπο αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο σώμα και εμπνέεται από την άκρη του δόρατος, που εξ' ορισμού αποτελεί μια δήλωση δυναμισμού και ταχύτητας. Ο ήρωας της Macron συμβολίζει ακόμη πιο αποτελεσματικά τη χαρά στο τέλος της πρόκλησης, την επίτευξη του στόχου, την προσπάθεια, το πάθος, την αποφασιστικότητα.

Συμβολίζει τη φιλοσοφία της Macron: "Work hard. Play harder - Δούλεψε σκληρά. Αγωνίσου πιο σκληρά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ