ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Αρσέν Βενγκέρ στη νέα του ταινία: "Το τέλος με την Άρσεναλ ήταν σαν μία κηδεία για μένα"

Ο Αρσέν Βενγκέρ ως προπονητής της Άρσεναλ
Ο Αρσέν Βενγκέρ ως προπονητής της Άρσεναλ © 2018 TIM IRELAND/AP IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ στην ταινία του, "Invincible", που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και αναφέρεται στη ζωή και τη καριέρα του, θα μιλήσει και για το τέλος του από την Άρσεναλ, το οποίο συνέκρινε μιλώντας στην Daily Mirror με "κηδεία".

Πολύ σύντομα ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρουσιαστεί μέσω της ταινίας του, "Invincible", που θα κυκλοφορήσει και η οποία θα αποκαλύψει σημαντικές πτυχές της ζωής και της σπουδαίας καριέρας του Αλσατού κόουτς.

Ο θρύλος της Άρσεναλ, παραιτήθηκε τον Μάιο του 2018 μετά από 22 χρόνια στο τιμόνι των Gunners, αφού πρώτα οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και επτά FA Cup, κάνοντας το 1998 και το 2002 το νταμπλ. Ο 71χρονος πρώην τεχνικός και νυν επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της FIFA θα κάνει αναδρομή της πορείας του στον πάγκο των "κανονιέρηδων", ενώ θα μιλήσει και για την αμφισβήτηση που δέχθηκε στα πρώτα χρόνια της θητείας του.

Στην ταινία μάλιστα, θα κάνει την εμφάνισή του και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα αναφερθεί στη μεταξύ τους μεγάλη κόντρα στην Premier League. Σε δηλώσεις του στην Daily Mirror πριν κυκλοφορήσει η ταινία, ο Βενγκέρ μίλησε για τον δύσκολο αποχωρισμό του με την Άρσεναλ, όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, χαρακτηρίζοντας το τέλος σαν μία κηδεία για εκείνον. "Αντιλαμβάνεσαι το τέλος σαν μια κηδεία".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ