VIRAL

Ο απίστευτος διάλογος Γκατούζο - Κουαλιαρέλα στο "Λουίτζι Φεράρις"

Ο Τζενάρο Γκατούζο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Νάπολι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάρμα για την Serie A
Ο Τζενάρο Γκατούζο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Νάπολι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάρμα για την Serie A Ⓒ 2021 ALESSANDRO GAROFALO/ASSOCIATED PRESS

Τζενάρο Γκατούζο και Φάμπιο Κουαλιαρέλα δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τα νεύρα τους και πρωταγωνίστησαν σε έναν άκρως σπαρταριστό διάλογο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σαμπντόρια με την Νάπολι στην Γένοβα (VIDEO).

Είναι γνωστό τοις πάσοι πως όταν ο Τζενάρο Γκατούζο βλέπει τα ματς από τη γραμμή του πλαγίου άουτ, η αδρεναλίνη βρίσκεται σε δυσθεώρητα επίπεδα, όμως ακόμα και αυτή η δικαιολογία δεν αρκεί για να περιγράψει κάποιος τα όσα διαδραματίστηκαν στο "Λουίτζι Φεράρις" την Κυριακή (11/4).

Ο λόγος για την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Νάπολι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A, που βρήκε τον Καλαβρέζο τεχνικό να συγκρούεται λεκτικά με τον διάσημο για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο (Ναπολιτάνος γαρ) Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

"Τι συμβαίνει μίστερ, περιγράφεις τον αγώνα;", είπε κάποια στιγμή ο Κουαλιαρέλα απευθυνόμενος στον πάγκο της Νάπολι, βλέποντας τον Γκατούζο να έχει αλλάξει χίλια χρώματα μετά από φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος της ομάδας του και να διαμαρτύρεται.

Ο Γκατούζο δεν κατάλαβε αν το σχόλιο πήγαινε προς εκείνον, ο φορ της Σαμπντόρια (και άλλοτε συμπαίκτης του "Ρίνγκιο" στην εθνική Ιταλίας) τον ρώτησε ξανά αν κάνει την περιγραφή του ματς, και τότε ήρθε το αθυρόστομο ξέσπασμα του Γκατούζο για να τον.. επαναφέρει στην τάξη:

"Τι έγινε Κουάλια; Εσύ να έχεις το μυαλό σου στο παιχνίδι και μην μας σπας τα αρχ@@@@@", φώναξε ο Γκατούζο, με τον Κουαλιαρέλα να προτιμάει να μην απαντήσει και το επεισόδιο να σβήνει γρήγορα χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Alessandro Garofalo/Associated Press

TAGS VIRAL SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ