VIRAL

Ο Αντσελότι κέρασε τσίχλα οπαδό πριν από τη σέντρα του Μπιλμπάο - Ρεάλ

Ο Αντσελότι κέρασε τσίχλα οπαδό πριν από τη σέντρα του Μπιλμπάο - Ρεάλ
PRINT SCREEN / @BABAYCHOU

Ο Κάρλο Αντσελότι δέχτηκε ένα ασυνήθιστο αίτημα από οπαδό λίγο πριν από την ενάρξη του αγώνα της Ρεάλ με την Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές", ωστόσο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να το ικανοποιήσει και να δει το εν λόγω video να γίνεται viral.

Η Ρεάλ πέρασε νικηφόρα από το "Σαν Μαμές" επικρατώντας με 2-0 το βράδυ για την 18η αγωνιστική της La Liga έχοντας για σκόρερ τους Καρίμ Μπενζεμά (ξεπέρασε τα γκολ του Αλφρέδο ντι Στέφανο στο πρωτάθλημα) και Τόνι Κρόος, ωστόσο λίγο πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης "σκόραρε" και ο Κάρλο Αντσελότι.

Αυτό το έκανε με μία ενέργεια που έγινε viral μέσω των social media, με έναν οπαδό που βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον πάγκο των μερένγκες να του ζητάει μία... τσίχλα και τον έμπειρο Ιταλό προπονητή να μην του χαλάει το χατίρι.

Αν και αιφνιδιάστηκε αρχικά, ο κάτοχος τεσσάρων Champions League δεν δίστασε να ικανοποιήσει το ασυνήθιστο αυτό αίτημα, δείχνοντας πως είναι με διαφορά ένας από τους πιο "άνετους" προπονητές που κυκλοφορούν στα γήπεδα της Ευρώπης εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

TAGS VIRAL ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ