ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο SPORT24: "Η Σερβία θα πάρει την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Σερβία θα πάρει την πρόκριση, ενώ υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα παλέψει ως το τέλος για το πρωτάθλημα.

Σερβία και Καμερούν, ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς, με δύο ανατροπές, αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου και τα πάντα -σε ό,τι αφορά στην πρόκριση- θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής για τους Σέρβους ήταν ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, δίνοντας δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Σερβία θα πάρει την πρόκριση, ενώ υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα παλέψει ως το τέλος για το πρωτάθλημα.

- Πραγματοποίησες μία εξαιρετική εμφάνιση, έδωσες και δύο ασίστ και ήσουν απ' τους κορυφαίους παίκτες της Σερβίας. Πιστεύεις πως είναι το τουρνουά σου;

"Το πιο σημαντικό για εμάς σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να κερδίσουμε".

- Πιστεύεις ότι η Σερβία θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο;

"Ναι, φυσικά. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".

- Ο σημερινός αγώνας ήταν από τους καλύτερους του τουρνουά, μέχρι στιγμής. Γιατί η Σερβία δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το υπέρ της προβάδισμα;

"Όπως είπα, όλοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Πρέπει, όμως να είμαστε πιο έξυπνοι ειδικά όταν βρισκόμαστε μπροστά με 3-1. Ωστόσο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον, αυτό το παιχνίδι ανήκει το παρελθόν. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς".

- Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ παίζει φιλικό στην Κύπρο. Είχες τη δυνατότητα να μιλήσεις καθόλου με τους συμπαίκτες σου;

"Όχι ακόμα. Δεν έχω προλάβει, αλλά μετά το τέλος του αγώνα θα τους τηλεφωνήσω για να δω τι κάνουν".

- Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα;

"Ναι, φυσικά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ