ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ανιγκό συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με τη "La Provence"

Ο Ζοζέ Ανιγκό
Ο Ζοζέ Ανιγκό AP IMAGES

Ο Ζοζέ Άνιγκό, νυν τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ, και πρώην προπονητής των Μαρσέιγ, Λεβαδειακού και Πανιωνίου συνελήφθη την Πέμπτη (1/10) στη Γαλλία ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με τη "La Provence".

Ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στη Γαλλία συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι ο Ζοζέ Ανιγκό. Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου και νυν τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ θεωρείται ύποπτος μαζί με 21 ακόμη άτομα που επίσης αντιμετωπίζουν της ίδιες κατηγορίες.

Την είδηση έκανε γνωστή κατά αποκλειστικότητα η "La Provence" και εν συνεχεία το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις σε όλη τη Γαλλία. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας ο πρώην τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Μαρσέιγ συνελήφθη μαζί με τους Μισέλ Καμπανέλα και Ζαν-Λουκ Μπαρέσι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Ανιγκό ταξίδεψε την Πέμπτη το πρωί από την Αγγλία στη Γαλλία και τέθηκε υπό κράτηση. Ο Ανιγκό είναι ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ