THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο Show Must Go On: "Υπήρξε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό μού είπαν ότι είμαι μικρός"

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο Show Must Go On
Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο Show Must Go On 24MEDIA/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ

Ο Αλέξανδρος Κατράνης φιλοξενήθηκε στο Show Must Go On και αποκάλυψε τις συζητήσεις που υπήρχαν με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια, αλλά και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Κατράνης στο Show Must Go On και στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ηλία Καλλονά. Ο 25χρονος αριστερός μπακ της Πιαστ Γκλίβιτσε έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του, αναφερόμενος και στο διάστημα που πήρε μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι συνέβη το καλοκαίρι του 2021, όταν έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα και υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την απόκτησή του.

"Πριν μείνω ελεύθερος το 2021, υπήρξε ενδιαφέρον από δύο ομάδες. Την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το πιο βασικό για να προχωρήσουν οι συζητήσεις ήταν να μείνω ελεύθερος. Καμία ομάδα δεν θα πλήρωνε τη Σεντ Ετιέν απ' την στιγμή που είχα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και σε έξι μήνες θα μπορούσα να υπογράψω όπου θέλω.

Όταν έμεινα ελεύθερος, τα άρθρα που αφορούσαν εμένα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την ΑΕΚ έγιναν πιο έντονα. Λιγότερο για Παναθηναϊκό, περισσότερο για ΑΕΚ. Κι εδώ θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" τόσο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ, διότι έλαβα πολύ όμορφα μηνύματα και πολλή αγάπη το διάστημα που ακουγόταν το όνομά μου. Δίχως να έχω παρελθόν ούτε με την ΑΕΚ ούτε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ηλία Καλλονά
Ο Αλέξανδρος Κατράνης με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ηλία Καλλονά 24MEDIA/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ


Το θέμα με τον Παναθηναϊκό έκλεισε γρήγορα για ηλικιακούς λόγους. Μου είπαν πως είμαι μικρός και ότι η ομάδα ήθελε παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Το ζήτημα με την ΑΕΚ έμεινε περισσότερο διάστημα "ανοιχτό" και περίμενα να δω τι θα συμβεί. Βέβαια, από το "η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κατράνη", μέχρι να έχω εγώ επίσημη πρόταση στα χέρια μου, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Η επίσημη πρόταση, για λόγους δεν γνωρίζω, δεν έγινε ποτέ. Έμεινε μόνο στο ενδιαφέρον.

Κι από την στιγμή που είχαμε φτάσει τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, ήρθε η πρόταση από την Πιαστ Γκλίβιτσε, με την οποία και συμφώνησα".

Δείτε το απόσπασμα στο 42:22, καθώς κι ολόκληρη τη συνέντευξη:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ