CHAMPIONS LEAGUE

Ο Άγιαξ προανήγγειλε με εκπληκτικό εικαστικό το ματς με την Νάπολι, εμπνευσμένο από Κρόιφ και Μαραντόνα

Ο Άγιαξ προανήγγειλε με εκπληκτικό εικαστικό το ματς με την Νάπολι, εμπνευσμένο από Κρόιφ και Μαραντόνα
@AFCAJAX

Ο Άγιαξ φρόντισε να τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο την κόντρα του με την Νάπολι στο Champions League, προαναγγέλοντας το συγκεκριμένο ματς με ένα υπέροχο εικαστικό, στο οποίο δεσπόζουν οι εμβληματικές φιγούρες των Κροίφ και Μαραντόνα.

Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League θα προσφέρει στο ποδοσφαιρικό κοινό ένα δυνατό ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο το βράδυ της Τρίτης (04/10, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE από SPORT24) στην "Άμστερνταμ Αρένα", με τον Άγιαξ της συγκομιδής των 3 βαθμών μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές να υποδέχεται την Νάπολι που είναι στην κορυφή μετρώντας "2 στα 2".

Η κόντρα αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία που κουβαλούν οι δύο ομάδες και τα ποδοσφαιρικά είδωλα με τα οποία έχουν συνδεθεί στο πέρασμα των χρόνων, με τον Αίαντα να σέβεται την ιστορία τόσο του ίδιου όσο και των Ναπολιτάνων και προαναγγέλει το ματς με έναν εκπληκτικό τρόπο.

Αυτός ήταν η δημιουργία και η δημοσίευση ενός εικαστικού στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με τους παίκτες-θρύλους των δύο ομάδων αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόιφ και Ντιέγκο Μαραντόνα, να κάθονται σε έναν καναπέ στον παράδεισο και να έτοιμοι και αυτοί να παρακολουθήσουν την κόντρα των δύο ομάδων. Των ομάδων τους!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ