VIRAL

Ο 4χρονος γιος του Στέρλινγκ αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο

Ο 4χρονος γιος του Στέρλινγκ αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @TIMELINECR7 ΣΤΟ TWITTER

Ο διάσημος πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να καταγράφει σε video τον 4χρονο γιο του να μιμείται τις κινήσεις του CR7 μετά από επίτευξη γκολ του.

Ο Ραχίμ Στέρλινκ αναδείχτηκε παίκτης του μήνα στην Premier League για τον Δεκέμβριο, σκοράροντας πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον 4χρονο γιο του να τον "προδώσει" εκδηλώνοντας συμπάθεια προς έναν αντίπαλο της Μάντσεστερ Σίτι.

Όχι μάλιστα κάποιον τυχαίο αλλά τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πιτσιρικά να κάνει κόλπα με τη μπάλα στο σαλόνι του σπιτιού του και να τα συμπληρώνει με μία ποδοσφαιρική χορογραφία: εμπνευσμένη από το πανηγυρισμό "SIU" που αποτελεί σήμα-κατατεθέν του CR7.

Πάντως, ο Στέρλινγκ έδειξε ανωτερότητα αφού όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα με την επιλογή του γιου του να αντιγράψει πανηγυρισμό παίκτη της Γιουνάιτεντ αλλά τον κατέγραψε με κάμερα και δημοσιοποίησε το όμορφο video μέσω των λογαριασμών του στα social media.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ