PREMIER LEAGUE

Ο 17χρονος Τζέμπισον πήρε το ρεκόρ του Μακέντα

Sheffield United's Daniel Jebbison celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Everton and Sheffield United at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, May 16, 2021. (Alex Pantling/Pool via AP)
Sheffield United's Daniel Jebbison celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Everton and Sheffield United at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, May 16, 2021. (Alex Pantling/Pool via AP) @ 2021 ALEX PANTLING/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνιελ Τζέμπισον όχι μόνο σκότωσε τα φετινά ευρωπαϊκά όνειρα της Έβερτον αλλά πέτυχε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ στην Premier League αφαιρώντας τα πρωτεία από τον νυν στράικερ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ονειρεμένη εκκίνηση έκανε στην Premier League ο Ντάνιελ Τζέμπισον, με τον νεαρό φορ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία, λίγο πριν οι λεπίδες αποχαιρετήσουν για να συνεχίσουν στην Championship από τη νέα αγωνιστική σεζόν, και να οδηγεί την ομάδα του σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Έβερτον.

Σε ηλικία 17 ετών και 309 ημερών έγινε μάλιστα ο νεότερος που σκοράρει σε ματς της Premier League στο ντεμπούτο του, ενώ πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ με το τέρμα του στο "Γκούντισον Παρκ" με το οποίο πήρε από τα πρωτεία από νυν παίκτη του Παναθηναϊκού.

Και αυτό γιατί είναι πλέον ο νεότερος σκόρερ που πετυχαίνει νικητήριο γκολ στο παρθενικό του παιχνίδι στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, παίρνοντας το ρεκόρ που κατείχε εδώ και 12 έτη ο Φεντερίκο Μακέντα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν είχε γράψει το τελικό 3-2 απέναντι στην Άστον Βίλα τον Απρίλιο του 2009 στο "Ολντ Τράφορντ" στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Alex Pantling/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ