ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νυχτερίδες στο δρόμο της Ρεάλ προς την κορυφή

Νυχτερίδες στο δρόμο της Ρεάλ προς την κορυφή

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψαν με επιτυχίες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και δίνουν μάχη για τον τίτλο στηLa Liga. Δύο νίκες πέτυχε η Μπαρτσελόνα. Πέρασε εύκολα με 0-4 από τη Μαγιόρκα και επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Λεγκανιές.

Η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Εϊμπάρ και απόψε στις 23:00 φιλοξενεί τη Βαλένθια. Η νίκη είναι μονόδρομος για να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα και να πλησιάσει την κορυφή.

Η Βαλένθια προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λεβάντε. Οι «νυχτερίδες» έχουν απομακρυνθεί από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και θα προσπαθήσουν να «δαγκώσουν» απόψε τη Ρεάλ μέσα στο σπίτι της.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.


Δύο μεγάλα παιχνίδια στην Premier League

Αύριο ξεκινάει η 30ή αγωνιστική τηςPremier Leagueμε αγώνες κάθε ημέρα. To Pamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» στα 10 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος,που θα διεξαχθούν έως τη Δευτέρα.

Ξεχωρίζουν η αυριανή αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ντέρμπι της Κυριακής Έβερτον-Λίβερπουλ.


Ντέρμπι «αιωνίων» και πρόβα κυπέλλου


Ντέρμπι θα γίνει και στηSuper League. Την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη, θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Το Σάββατο, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Άρη, λίγες ημέρες πριν τη νέα αναμέτρησή τους την Τετάρτη για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Και στα παιχνίδια, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης, τοPamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρονται ακόμα BoostΝίκηςκαι BetΒuilderσε όλους τους αγώνες τηςPremier League, τηςSuper League, τηςLa Liga, τηςBundesligaκαι τηςSerie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ