ΑΓΓΛΙΑ

Νύχτα θρίλερ για τον Τσονγκ, τον απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του

Manchester United's Tahith Chong during the FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Tahith Chong during the FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τρεις ληστές υπό την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα μεγάλης αξίας από τον Ταχίτ Τσονγκ.

Λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Τσονγκ.

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Μπέρμιγχαμ, έζησε μια νύχτα βγαλμένη από θρίλερ.

Τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι του στις 16 Ιανουαρίου και με την απειλή μαχαιριών τον ανάγκασαν να τους δείξει που είχε κρύψει αντικείμενα αξίας.

Αυτή ήταν η τέταρτη ληστεία που συνέβη σε ποδοσφαιριστή που διατηρεί σπίτι στο Μάντσεστερ από τα περασμένα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο Τσονγκ μπήκε στο στόχαστρο λόγω των αναρτήσεών του στα social media.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι ληστές έφτασαν στο σημείο να βάλουν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή βλέποντας αντικείμενα αξίας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ