CONFERENCE LEAGUE

Ντούντιτς: "Καλή ομάδα η ΑΕΚ, όμως δεν είναι εξωγήινοι"

Ο προπονητής της Βέλεζ Μόσταρ, Φέντα Ντούντιτς
Ο προπονητής της Βέλεζ Μόσταρ, Φέντα Ντούντιτς PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο τεχνικός της Βελέζ, Φέντα Ντούντιτς, επαίνεσε την ΑΕΚ ενόψει της πρώτης κόντρα των δύο ομάδων στο Europa Conference League, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες του να δώσουν το 100% όταν θα αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα.

Παραμονή της πρώτης κόντρας της Βελέζ με την ΑΕΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ο τεχνικός των Βόσνιων παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (21/7) όπου στάθηκε στην ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ξεχώρισε τους Μάνταλο και Γκαρσία αλλά τόνισε πως η Ένωση δεν αποτελείται από... εξωγήινους, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς που θα γίνει στο σπίτι τους.

"Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ανταμοιβή για όσα έχουμε κάνει. Ολοι γνωρίζουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Εχουν δυο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, τον Γκαρσία και τον Μάνταλο. Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν είναι εξωγήινοι.

Ο Ράντοβατς θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Αν το παιχνίδι ήταν σήμερα σίγουρα δεν θα έπαιζε, αλλά το θέλει πολύ. Την ίδια στιγμή, ο Ζβόνικ δεν ήρθε στο Σαράγεβο μαζί μας καθώς στον αγώνα με την Ποσούσιε γύρισε ο καρπός του.

Περιμένω μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο σε σχέση με τον αγώνα με την Κολερέιν. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου. Το μόνο αίτημά μου από τους παίκτες είναι να δώσουν το 100%", δήλωσε αναλυτικά ο τεχνικός της Βελέζ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ