ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ύποπτο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του γηπέδου προκάλεσε ανησυχία

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Λειψία στην Bundesliga.
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Λειψία 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ χρειάστηκε να μείνουν στις θέσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεβερκούζεν εξαιτίας ενός υπόπτου οχήματος στο πάρκινγκ του Signal Iduna Park.

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην πρώτη αγωνιστική της Bundesliga με πρωταγωνιστές τους Ρόις που σκόραρε και τον Κόμπελ, με τις καίριες παρεμβάσεις του. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα προκλήθηκε ανησυχία.

Συγκεκριμένα, βγήκε ανακοίνωση πως όλοι οι θεατές έπρεπε να μείνουν στις θέσεις τους, καθώς επιχείρηση της αστυνομίας έξω από το γήπεδο βρισκόταν σε ισχύ.

Το tweet της αστυνομίας ανέφερε στις 21:21: "Μείνετε στις θέσεις σας. Λαμβάνουμε δράση για να εξαλείψουμε μία επικίνδυνη κατάσταση. Σας παρακαλούμε να μείνε στις θέσεις σας". Ο λόγος ήταν ένα ύποπτο αυτοκίνητο με ανοιχτό κινητήρα στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Στις 21:48, περίπου 20 λεπτά αφού τελείωσε το ματς, η Ντόρτμουντ ενημέρωσε πως οι θεατές μπορούν να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Λίγο αργότερα η αστυνομία τόνισε πως όλα είναι καθαρά.

Σύμφωνα με την BILD, το αυτοκίνητο είχε ανοιχτό κινητήρα λόγω τεχνικού προβλήματος. Στον έλεγχο που έγινε από τις Αρχές δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη κάποιου όπλου.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ