ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Θέλει να κάνει τον Μπέλιγχαμ τον πιο ακριβοπληρωμένο στην ιστορία της με ρήτρα - μαμούθ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ @ 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, με τη Ντόρτμουντ να επιθυμεί να του προσφέρει το καλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει σε παίκτη της στην ιστορία.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων ενόψει του μεταγραφικού παζαριού το καλοκαίρι.

Ο 19χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με τη Bild, η Ντόρτμουντ προτίθεται να του προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο, αυξάνοντας τη χρονική διάρκειά του για ένα χρόνο (2026).

Συγκεκριμένα προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ σε παίκτης στην ιστορία της Ντόρτμουντ και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ. Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει βέβαια ο Μπέλιγχαμ να αποδεχθεί το νέο συμβόλαιο και να απορρίψει τις προτάσεις των μεγάλων ομάδων.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ