ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Σενάριο επιστροφής του Γκιντογκάν στους Βεστφαλούς

Ο Ιλκάι Γκιντογάν
Ο Ιλκάι Γκιντογάν @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Το μέλλον του Ιλκάι Γκιντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο και στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι η επιστροφή στην Ντόρτμουντ είναι ένα από τα πιθανά σενάρια.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας προ ημερών κόντρα στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του τρεμπλ και την επικράτηση στον τελικό του Champions League με την Ίντερ.

Το συμβόλαιο του Γερμανού διεθνούς μέσου στους πολίτες ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δημοσίευμα της Bild υποστηρίζει ότι η Ντόρτμουντ είναι ένας πιθανός προορισμός.

Η Σίτι προσφέρει στον Γκιντογκάν μονοετές συμβόλαιο, όμως ο 32χρονος θέλει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια. Για τον Γκιντογκάν ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ωστόσο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το ισπανικό FFP και θα χρειαστεί θυσίες για να μπορέσει να τον αποκτήσει.

Εκεί "χώνεται" η Ντόρτμουντ που δεν έχει κανένα πρόβλημα να του προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Μάλιστα θα βρει "χώρο" στο ρόστερ, μιας και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αναμένεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκιντογκάν σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, τόνισε ότι όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ