ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ντόρτμουντ: "Παράθυρο" επιστροφής για Λεβαντόβσκι το καλοκαίρι του 2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Δημοσίευμα στη Γερμανία αναφέρει ότι η Ντόρτμουντ θα παλέψει για την επιστροφή του Λεβαντόβσκι το καλοκαίρι του 2023, εφόσον μείνει ελεύθερος και δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μπαίνει στην τελική ευθεία του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να παραμένει κάτοικος Βαυαρίας μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, με προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα εμπλέκει αυτή τη φορά την πρώην ομάδα του Πολωνού επιθετικού, την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τον Πάτρικ Μπέργκερ, της γερμανικής Sport, σε περίπτωση που μείνει ο Πολωνός τη νέα χρονιά στους Βαυαρούς και δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ δεδομένα θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην κοιλάδα του Ρουρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός επιθετικός αποχώρησε από την Ντόρτμουντ με προορισμό την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2014 ως ελεύθερος. Με την Ντόρτμουντ συνολικά σε 187 συμμετοχές πέτυχε 103 γκολ και μοίρασε 42 ασίστ, ενώ φέτος με την Μπάγερν σε 42 συμμετοχές, έχει σημειώσει 47 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ