ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Ραϊόλα θέλει να πουληθεί ο Χάαλαντ και δεν συμφωνεί με την επιθυμία των Βεστφαλών

Ο Ραϊόλα έξω από το Καμπ Νόου το 2010, όταν διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα
Ο Ραϊόλα έξω από το Καμπ Νόου το 2010, όταν διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο μάνατζερ του Ερλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε ότι σέβεται την επιθυμία της Ντόρτμουντ να κρατήσει τον Νορβηγό, αλλά δεν συμφωνεί απαραίτητα με την αδιαλλαξία της.

Η επιθυμία του Μίνο Ραϊόλα για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ξεκάθαρη. Ο γνωστός ατζέντης θέλει να πουληθεί το καλοκαίρι ο πελάτης του. Θεωρεί πως έκανε τον κύκλο του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και πως το καλοκαίρι θα πρέπει ο 20χρονος να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Γι' αυτό άλλωστε και έχει κάνει ραντεβού με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δυο ποδοσφαιρικούς κολοσσούς που μπορούν να καλύψουν τα αγωνιστικά και οικονομικά "θέλω" του 20χρονου, αλλά και του διάσημου μάνατζέρ του. Ο Ραϊόλα είναι δεδομένο πως θα εισπράξει πολλά χρήματα από ένα επικείμενο deal.

Στον αντίποδα, η επιθυμία της Ντόρτμουντ είναι διαφορετική, θέλοντας να κρατήσει στις τάξεις της τον Χάαλαντ για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ραϊόλα σέβεται την επιθυμία των Βεστφαλών, αλλά δεν συμφωνεί, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι σε πόλεμο με την γερμανική ομάδα.

"Μίλησα με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ και μου κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι. Σέβομαι τη θέση του κλαμπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Έχω μια καλή σχέση μαζί τους, δεν είμαστε σε πόλεμο", ανέφερε στο Sport1 ο Ραϊόλα.

Το συμβόλαιο του Χάαλαντ είναι ως το καλοκαίρι του 2024 με ρήτρα στα 75 εκατ. ευρώ, η οποία όμως είναι σε ισχύ από του χρόνου το καλοκαίρι, όχι από το φετινό. Γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές. Η Ντόρτμουντ δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ