ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο παθιασμένος πανηγυρισμός του Χάαλαντ στις εξέδρες για το γκολ του Σάντσο

Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Borussia Dortmund and Sevilla FC in Dortmund, Germany, Tuesday, March 9, 2021. (Bernd Thissen/Pool via AP)
Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Borussia Dortmund and Sevilla FC in Dortmund, Germany, Tuesday, March 9, 2021. (Bernd Thissen/Pool via AP) @ 2021 BERND THISSEN/ASSOCIATED PRESS

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έζησε με πάθος την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Λειψία παρακολουθώντας την από τις εξέδρες του "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", με παρακάμερα να καταγράφει το μοναδικό του ξέσπασμα στο νικητήριο γκολ του Σάντσο (VIDEOS).

Η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Λειψία για την 32η αγωνιστική της Bundesliga εσπασε καρδιές, με τους Βεστφαλούς να προηγούνται 2-0 με τους Ρόις και Σάντσο και να ισοφαρίζονται σε 2-2 από τους Κλόστερμαν και Όλμο, πριν έρθει η φάση του 87' και τους χαρίσει ένα χρυσό τρίποντο ο Σάντσο στη μάχη της 4άδας.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς όντας τραυματίας και υποχρεώθηκε να δει το ματς από τις εξέδρες, παρόλα αυτά έκλεψε την παράσταση ελέω του πάθους με το οποίο παρακολουθούσε την προσπάθεια των συμπαικτών του να φτάσουν στη νίκη.

Πάθος που ξεχείλιζε και αποτυπώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στη φάση του 3-2 της Ντόρτμουντ, με την παρακάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις του Νορβηγού επιθετικού και να τον δείχνει να πανηγυρίζει χοροπηδώντας σαν μικρό παιδί, δείγμα της αγάπης που έχει για το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Bernd Thissen/Associated Press

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ