ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Κάλαϊτζιτς προτιμά να πάρει μεταγραφή στους Βεστφαλούς από την Μπάγερν

Ο Σάσα Κάλαϊτζίτς με τον Ντίνο Μαυροπάνο
Ο Σάσα Κάλαϊτζίτς με τον Ντίνο Μαυροπάνο @ 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχουν είχε εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Σάσα Κάλαϊτζιτς, ωστόσο ο Αυστριακός επιθετικός επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην Ντόρτμουντ για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ανατροπή φαίνεται να έχουμε στο σίριαλ του Σάσα Κάλαϊτζιτς, καθώς ο Αυστριακός επιθετικός δείχνει να προτιμά την Ντόρτμουντ από την Μπάγερν, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Ο 24χρονος επιθετικός της Στουτγκάρδης (συμπαίκτης με τον Μαυροπάνο) προτιμά να πάει στους Βεστφαλούς γιατί θα είναι τακτικό μέλος της ενδεκάδας σε αντίθεση με τους Βαυαρούς. Για τον ίδιο λόγο ο Αντεγέμι πήγε ήδη στην Ντόρτμουντ, από τη Σάλτσμπουργκ αν και η Μπάγερν γλυκοκοίταζε την περίπτωσή του.

Οι διοικούντες την Μπάγερν είχαν συναντηθεί ήδη δύο φορές με τους εκπροσώπους του υψηλόσωμου επιθετικού, ως μια επιλογή για τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός των Βεστφαλών, Εντίν Τέρζιτς βλέπει με καλό μάτι τον Κάλαϊτζιτς, χρησιμοποιώντας τον στο σύστημά του.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ