CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ: Νοκ-άουτ από το ματς με την Λάτσιο ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ για την Bundesliga απέναντι στην Άουγκσμπουργκ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ για την Bundesliga απέναντι στην Άουγκσμπουργκ STEFAN PUCHNER/DPA VIA AP

Με μία σημαντική απώλεια θα παραταχθεί η Ντόρτμουντ στον κρίσιμο αγώνα της με την Λάτσιο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να τίθεται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.

Ένας από τους μεγάλους πονοκεφάλους, αν όχι ο μεγαλύτερος, για τον Σιμόνε Ιντζάγκι ενόψει του αγώνα της Λάτσιο με την Ντόρτμουντ είχε να κάνει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και το κατά πόσο θα μπορούσε η -προβληματική τη φετινή σεζόν- άμυνα των αετών να τον σταματήσει.

Ωστόσο, αυτό το βάσανο δεν ισχύει εδώ και λίγη ώρα για τον Ιταλό τεχνικό, καθώς το ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ για χτύπημα του Νορβηγού στην προπόνηση της Τρίτης της Ντόρτμουντ ήταν 100% έγκυρο.

Στην ενδεκάδα που ανακοίνωσε η ομάδα της Βεστφαλίας το βράδυ της Τετάρτης πριν το ματς με την Λάτσιο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο 20χρονος δεινός φορ της απουσιάζει, με τους κιτρινόμαυρους να ενημερώνουν πως έμεινε εκτός αποστολής καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Γερμανία ο Νορβηγός θα χάσει όλα τα εναπομείναντα ματς της Ντόρτμουντ για το τρέχον έτος (2020). Επιστροφή, δηλαδή, από το νέο έτος.

Η 11άδα της Ντόρτμουντ για το ματς με την Λάτσιο: Μπούρκι, Πίστσεκ, Ακάντζι, Χούμελς, Μπέλινχαμ, Ντιλέινι, Μορέι, Γκερέιρο, Ρέινα, Ρέις, Αζάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ