CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: Με ίδια ενδεκάδα οι Βεστφαλοί, με Ζιντσένκο οι Πολίτες

Ντε Μπράινε και Μπέλινγχαμ μάχονται για την μπάλα στο Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ για το Champions League.
Ντε Μπράινε και Μπέλινγχαμ μάχονται για την μπάλα στο Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ © 2021 DAVE THOMPSON /ASSOCIATED PRESS

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Έντιν Τέρζιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται στο Signal Iduna Park (22:00, Cosmote Sport 2HD) στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, με τους Πολίτες να έχουν το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, όπου είχαν επικρατήσει 2-1.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι Έντιν Τέρζιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα έκαναν γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Βεστφαλοί κατεβαίνουν με 4-3-3 και καμία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Από την άλλη, οι Πολίτες θα παραταχθούν με το ίδιο σύστημα και με μία αλλαγή, αφού τη θέση του Κανσέλο πήρε ο Ζιντσένκο.

Ντόρτμουντ: Χιτς, Μορέι, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Τζαν, Μπέλινχγαμ, Νταχούντ, Κνάουφ, Χάαλαντ, Ρόις

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Photo credits: © 2021 Dave Thompson /Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ