CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: Ισοφάριση με πέναλτι για τους Άγγλους

Ο Αλεκσάντερ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
Ο Αλεκσάντερ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ ισοφάρισε σε 1-1 την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, ευστοχώντας από τα 11 μέτρα.

Οι ευκαιρίες στην κανονική ροή δεν ήταν αρκετές, το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στον Κέβιν ντε Μπράινε και τελικά χρειάστηκε ένα πέναλτι ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να βρει γκολ στη Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμουντ, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League.

Το πέναλτι προήλθε από χέρι του Εμρέ Τζαν σε σέντρα του Φιλ Φόντεν από δεξιά, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Ντόρτμουντ είχε προηγηθεί με έναν Άγγλο, τον 17χρονο μέσο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ωστόσο με την ισοφάριση οι "πολίτες" πήραν προβάδισμα πρόκρισης, με συνολικό σκορ 3-2.

Photo Credits: © 2021 Martin Meissner/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ