CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: Ανατροπή με Φόντεν για τους "πολίτες"

Ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι σε μονομαχία με τον Άνσγκαρ Κνάουφ της Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
Ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι σε μονομαχία με τον Άνσγκαρ Κνάουφ της Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Φιλ Φόντεν "κλείδωσε" την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τη Μάντσεστερ Σίτι με γκολ που έφερε την ανατροπή απέναντι στην Ντόρτμουντ μέσα στη Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη και το 1-0 της Ντόρτμουντ την αδικούσε, με βάση τις ευκαιρίες. Ως εκ τούτου, με δύο γκολ στο 2ο μέρος έφερε δικαιοσύνη στη Βεστφαλία και συνάμα την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ύστερα από το πέναλτι του Ριγιάν Μαχρέζ ήταν η ώρα του Φιλ Φόντεν να χριστεί σκόρερ. Ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη με 2-1 στο 1ο παιχνίδι, στο "Ετιχάντ", διαμόρφωσε ίδιο σκορ και στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", με σουτ έξω από την περιοχή που δεν μπόρεσε να διώξει ο Μάρβιν Χιτς.

Photo Credits: © 2021 Martin Meissner/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ