ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Η γερμανική ομοσπονδία ξεκινάει έρευνα για τις δηλώσεις του Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η πειθαρχική διαδικασία της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ξεκίνησε την πειθαρχική διαδικασία για τις δηλώσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν εις βάρος του Φέλιξ Τσβάιερ.

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου προχωράει σε έρευνα για τις δηλώσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ αμέσως μετά το "klassiker" στο οποίο η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 3-2, με τους Βεστφαλούς να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ.

Μάλιστα ο Μπέλιγχαμ το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς "υπενθύμισε" στους Γερμανούς το σκάνδαλο "Χόιζερ" στο οποίο ο Τσβάιερ συμμετείχε ως επόπτης γραμμής, λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2006. Ο Μπέλιγχαμ είπε στις δηλώσεις του ότι όρισαν για το μεγάλο ντέρμπι έναν διαιτητή που συμμετείχε σε σκάνδαλο στημένων αγώνων.

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα για τις δηλώσεις του Άγγλου μέσου, προκειμένου να διαπιστωθεί τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Μπέλιγχαμ, μιας και τέτοιες δηλώσεις απαγορεύονται βάσει κανονισμών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ