ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Πάει για Αντρέ Σίλβα, αν αποχωρήσει ο Χάαλαντ

Ο Αντρέ Σίλβα δίνει μάχη για την μπάλα στο Άιντραχτ - Λεβερκούζεν για την Bundesliga.
Ο Αντρέ Σίλβα δίνει μάχη για την μπάλα στο Άιντραχτ - Λεβερκούζεν © 2020 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ έχει ξεχωρίσει τον Αντρέ Σίλβα ως αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ, σε περίπτωση που ο Νορβηγός επιθετικός αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς το καλοκαίρι.

Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αναφορικά με το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Δεδομένα, αν η Ντόρτμουντ δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League της νέας χρονιάς, ο Νορβηγός φορ δύσκολα θα μείνει. Γι' αυτό έχει φροντίσει και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε συζητήσεις με πολλές εκ των μεγάλων ομάδων, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι Βεστφαλοί ως πιθανό αντικαταστάτη του είναι ο Αντρέ Σίλβα. Ο 25χρονος Πορτογάλος φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, έχοντας πετύχει 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μαγνητίσει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Άιντραχτ αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο Σίλβα είχε αποκτηθεί από τη Μίλαν, με τη γερμανική ομάδα να καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ και τον Άντε Ρέμπιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ενώ στους όρους του ισχύοντος συμβολαίου δεν έχει τεθεί κάποια ρήτρα αποδέσμευσης.

Photo Credits: © 2020 Michael Probst/Associated Press

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ