ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Αγόρι διέκοψε το φιλικό με την Μπιλμπάο και πήρε αυτόγραφο από τον Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Ντόρτμουντ | 15 Ιουλίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Ντόρτμουντ | 15 Ιουλίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Αντικείμενο λατρείας για μία ακόμα φορά έγινε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με ένα μικρό παιδί να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του φιλικού της Ντόρτμουντ με την Μπιλμπάο και να αποσπάει αυτόγραφο από τον Νορβηγό πριν επιστρέψει στην εξέδρα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει εκτοξεύσει την καριέρα του την τελευταία διετία που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να είναι αρκετές οι ομάδες που δείχνουν διατεθειμένες να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα για τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Μέχρι ωσότου να γίνει αυτό όμως, οι Βεστφαλοί είναι εκείνοι που θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους και να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μαζί του, κάτι που έγινε αντιληπτό στο πλαίσιο του σημερινού (24/7) φιλικού της BVB στην Ελβετία απέναντι στην Μπιλμπάο (νίκη με 2-0 για τους Βάσκους στο φινάλε).

Η φάση ουσιαστικά που κατέδειξε το τεράστιο "γκελ" που κάνει ο Χάαλαντ στο φίλαθλο κοινό έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το ματς να διακόπτεται την ώρα που ήταν έτοιμοι οι Ισπανοί να εκτελέσουν κόρνερ λόγω απροσδόκητης εισβολής.

Ειρηνικής φυσικά, με έναν πιτσιρικά φαν του Χάαλαντ να μπαίνει με περίσσιο θάρρος και θράσος στο χορτάρι και να ζητάει αυτόγραφο από τον Νορβηγό στράικερ, που εκείνος δεν του το αρνήθηκε προς τέρψη των θεατών που χειροκροτούσαν παρατεταμένα στις εξέδρες.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ