ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντοναρούμα: "Δεν είχαμε καταλάβει πως θέλαμε και άλλο γκολ για την πρώτη θέση"

Ντοναρούμα: "Δεν είχαμε καταλάβει πως θέλαμε και άλλο γκολ για την πρώτη θέση"
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα παραδέχτηκε πως οι παίκτες της Παρί δεν γνώριζαν ότι χρειαζόταν και άλλο γκολ κόντρα στην Γιουβέντους για την πρώτη θέση, τονίζοντας ωστόσο πως αν και 2οι στον όμιλο, το πρόβλημα στους "16" του Champions League θα το έχει όποια ομάδα αντιμετωπίσουν.

Η Παρί πέρασε νικηφόρα από το Τορίνο επικρατώντας με 2-1 της Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (2/10) όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ για να πάρει την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο, με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να πετυχαίνει την ίδια ώρα έξι γκολ στην Χάιφα (επιβλήθηκε 6-1 της τοπικής Μακάμπι) και να της "κλέβει" την πρωτιά την τελευταία στιγμή.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι άνθρωποι της Παρί δεν γνώριζαν για το ενδεχόμενο να χάσουν την πρώτη θέση αν η Μπενφίκα πετύχαινε πολλά γκολ στην έδρα της Μακάμπι, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να μην έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί αλλά ταυτόχρονα να ξεκαθαρίζει πως το "πρόβλημα" θα το έχει η πρώτη ομίλου που θα βρεθεί στο δρόμο των Γάλλων στους "16" του Champions League.

"Δεν είχαμε καταλάβει πως έπρεπε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο", δήλωσε ο κίπερ των πρωταθλητών Γαλλίας, για να συνεχίσει:

"Η δεύτερη θέση που πήραμε είναι πρόβλημα για τους άλλους. Είμαστε ήρεμοι, θα αντιμετωπισουμε μία μεγάλη ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε στο μάξιμουμ".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ