ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Θέλω να παραμείνω σημαντικός παίκτης της Γιουβέντους και να πάρω το Champions League"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Παόλο Ντίμπαλα τόνισε ότι στο μέλλον του θέλει να είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Γιουβέντους, ενώ ονειρεύεται την κατάκτηση του Champions League και του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής.

Ο Πάολο Ντιμπάλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "L' Officiel" όπου φυσικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του στη Γιουβέντους, αλλά και τους στόχους του με την Εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το Μουντιάλ και το Champions League, τονίζοντας ότι δουλεύει για να τους πετύχει αλλά και να γίνει σημαντικός παίκτης των κυπελλούχων Ιταλίας.

"Πάντα ζω κοιτάζοντας το μέλλον και βλέποντας τους στόχους που θέλω να πετύχω. Να είμαι σημαντικός παίκτης στη Γιουβέντους και να μεγαλώνω σαν προσωπικότητα. Έχω ακόμα να πετύχω πολλούς στόχους για μένα, την ομάδα μου και την εθνική.

Μου αρέσει να παίζω για τη χώρα μου, με κάνει να νιώθω πιο κοντά στην πατρίδα μου, στις ρίζες μου. Φυσικά ονειρεύομαι να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο θα ήθελα να κερδίσω το Champions League. Δουλεύω καθημερινά για να πετύχω αυτά τα αποτελέσματα" ανέφερε για το μέλλον του ο Πάολο Ντιμπάλα.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματεύεται με όποια ομάδα θέλει, όντας σε επαφή με τους μπιανκονέρι για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στους "μπιανκονέρι" αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016 και σε 265 συμμετοχές έχει πετύχει 106 γκολ και έχει μοιράσει 46 ασίστ. Φέτος σε 11 παιχνίδια έχει 6 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ