SERIE A

Ντιμπάλα: Έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση της Ρόμα και περιμένει την Ίντερ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020 @2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με δημοσιογράφο του Tyc Sports να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός έχει στα χέρια του πρόταση της Ρόμα για 3ετές συμβόλαιο αλλά περιμένει και την Ίντερ.

Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας οι δρόμοι της Γιουβέντους και του Πάουλο Ντιμπάλα χώρισαν, με τον Αργεντινό να ψάχνει για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη αλλά να είναι ακόμα αναποφάσιστος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, δημοσιογράφος του Tyc Sports, σύμφωνα με τον οποίο η Ρόμα και η Ίντερ είναι οι δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Joya να έχει πάντως στο μυαλό του να πάρει παράταση χρόνου μέχρι να κάνει την τελική του επιλογή.

"Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει στα χέρια του πρόταση της Ρόμα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά δεν βιάζεται να απαντήσει αφού αναμένει και μία επίσημη πρόταση από την Ίντερ.

Θα πάρει 20-30 μέρες για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο προτιμάει να παίξει σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Champions League", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μέρλο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, κάτι που αν ισχύει δίνει αβαντάζ στην Ίντερ, από τη στιγμή που έχει πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League σε αντίθεση με την Ρόμα που θα αγωνιστεί στο Europa League ως κάτοχος του Conference.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ