ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: Μένει εκτός γηπέδων για περίπου 5 εβδομάδες και κάνει αγώνα δρόμου για το Μουντιάλ

Ντιμπάλα: Μένει εκτός γηπέδων για περίπου 5 εβδομάδες και κάνει αγώνα δρόμου για το Μουντιάλ
@2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξαν πως έχει πρόβλημα στον αριστερό ορθό μηριαίο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχή του από τα γήπεδα για 5 εβδομάδες και τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμου για το Μουντιάλ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Λέτσε την περασμένη Κυριακή και ανησύχησε τρομερά τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε μάλιστα την εκτίμηση πως δύσκολα θα επιστρέψει στα γήπεδα πριν από το 2023.

Το γεγονός αυτό πάγωσε τόσο τους φίλους των τζαλορόσι όσο και εκείνους της εθνικής Αργεντινής αφού στις 20 Νοεμβρίου γίνεται η πρώτη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Joya να έχει πάντως ελπίδες να προλάβει τη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο παίκτης υποβλήθηκε την Τρίτη (12/10) σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε βλάβη του αριστερού ορθού μηριαίου και σε μία εβδομάδα από τώρα θα κάνει νέα μαγνητική για να δει την εξέλιξη της υγείας του. Όσο για τις πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα αναγκαστικής αποχής του από τα γήπεδα;

Η "Gazzetta dello Sport" υπολογίζει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 5 εβδομάδες, ενώ ανάλογη είναι η εκτίμηση της "Sportmediaset" που έκανε λόγο για ένα διάστημα στα πιτ μεταξύ 4 και 6 εβδομάδων.

Το σίγουρο είναι πως ο Ντιμπάλα μπήκε ήδη στο δρόμο της αποθεραπείας του προκειμένου να προλάβει το χρόνο και να συμπεριληφθεί στο δυναμικό του Λιονέλ Σκαλόνι για το επικείμενο Μουντιάλ, με το πρώτο ματς της αλμπισελέστε να είναι προγραμματισμένο για τις 22 Νοεμβρίου απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ