ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Λύγισε ο διαιτητής του Αργεντινή - Αγγλία στην είδηση του θανάτου του

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πετυχαίνει γκολ χρησιμοποιώντας το χέρι του στην αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1986
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πετυχαίνει γκολ χρησιμοποιώντας το χέρι του στην αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1986 AP PHOTO/EL GRAFICO

Ο διαιτητής του Αγγλία - Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, Αλί Μπενάκερ, λύγισε όταν έμαθε τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο κόσμος συνεχίζει να πενθεί για τον Ντιεγκο Μαραντονα, ο οποίος είπε το βράδυ της Τετάρτης αντίο σε αυτό τον κόσμο σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του έρχονται στο προσκήνιο. Μία από αυτές αφορά τον διαιτητή του αγώνα με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Αναφερόμαστε στον Αλί Μπενάκερ ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο διαιτητής που δεν είδε το χέρι του Θεού. Ο Τυνήσιος είχε δεχθεί σφοδρή επίθεση τότε, αλλά κέρδισε έναν φίλο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Αλί Μπενάκερ διατήρησαν στενή σχέση από το τότε. Ο Τυνήσιος δεν έκρυψε τη λύπη του για τον θάνατο του Ντιεγκίτο και παραχωρώντας συνεντεύξεις σε Μέσα της πατρίδας του δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για εκείνον.

"Ήταν μια διάνοια, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Είχα την τύχη να ζήσω το σπουδαιότερο γκολ όλων των εποχών. Μια μαγική στιγμή" είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ