ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Σοβαρές καταγγελίες για Μαραντόνα: "Αν έμενε σε άλλο σπίτι θα ζούσε"

Ο δικηγόρος της προσωπικής νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ροντόλφο Μπακέ
Ο δικηγόρος της προσωπικής νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ροντόλφο Μπακέ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο δικηγόρος της προσωπικής νοσηλεύτριας του Ντιέγκο Μαραντόνα κατήγγειλε πως εάν ο Ντιεγκίτο ζούσε με άλλους ανθρώπους τώρα θα ήταν ζωντανός.

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και το πένθος για την απώλεια του τεράστιου Αργεντινού ποδοσφαιριστή εχει δώσει τη σκυτάλη στο ενδιαφέρον για να μάθουν όλοι πώς ακριβώς έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά οι δηλώσεις ήρθαν από την πλευρά της της προσωπικής του νοσηλεύτριας που είχε ο εκλιπόν, Νταιάνα Μαδρίδ.

Ο δικηγόρος της, Ροδόλφο Μπακέ, έδειξε ξεκάθαρα ευθύνη της οικογένειας του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως εάν ζούσε σε άλλο σπίτι τώρα θα ήταν ζωντανός.

"Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, ο Μαραντόνα θα ήταν ζωντανός! Γιατί ο καθένας μας θα τον πήγαινε τρέχοντας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αν τον βλέπαμε να πέφτει θα τον πηγαίναμε. Αν τον βλέπαμε να πνίγεται θα τον πηγαίναμε. Αν δεν του έδιναν φάρμακα για την καρδιά, εμείς θα του τα δίναμε.

Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Όλοι πιστεύουμε ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Και η καρδιά του δεν άντεξε λόγω της έξτρα πίεσης που δεν έπρεπε να έχει και η οποία δεν περιορίστηκε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ