ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιακαμπί: "Ο Κάλα με είπε μαύρο σκ@@@ και θέλω να τιμωρηθεί"

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί με τη φανέλα της Βαλένθια © 2019 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω όσον αφορά στην καταγγελία του για ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Χουάν Κάλα και ξεκαθάρισε σε νέα συνέντευξή του πως επιθυμία του είναι να τιμωρηθεί ο παίκτης της Κάντιθ.

Μπορεί η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εξέτασε το οπτικοακουστικό υλικό της υπόθεσης και να κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως όντως ο Χουάν Κάλα προσέβαλε ρατσιστικά τον Μουκτάρ Ντιακαμπί κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της La Liga μεταξύ της Κάντιθ και της Βαλένθια, ωστόσο ο μέσος των νυχτερίδων δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να κάνει πίσω στην προσπάθειά του να δικαιωθεί.

Το ξεκαθάρισε μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" όπου για ακόμα μία φορά έστρεψε τα βέλη του προς τον Χουάν Κάλα, κατηγορώντας τον πως απευθύνθηκε προς το μέρος του με ρατσιστική έκφραση.

"Έγινε μία βαθιά μπαλιά, προσπαθώ να προστατέψω τον τερματοφύλακά μου και ο Χουάν Κάλα αρχίζει να με προσβάλλει λέγοντάς με "μαύρο σκ@@@. Είδατε όλοι την αντίδρασή μου, πόσο εκνευρισμένος ήμουν. Φαίνεται στο video.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και δεν έχει λήξει υπέρ του Κάλα. Την τελική απόφαση θα την πάρει δικαστής. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η La Liga πήρε τέτοια θέση όταν έχουν αυτά τα στοιχεία στα χέρια τους.

Υπάρχουν κασέτες αλλά προφανώς δεν λένε όλη την ιστορία και εγώ πρόκειται να το τραβήξω μέχρι τέλους. Δεν θα έφευγα από τον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας μία πολεμική από το πουθενά, θα ήμουν τρελός να το κάνω αυτό", τόνισε με δηλώσεις του ο Γάλλος μέσος, και συμπλήρωσε:

"Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Κάλα, δεν μπορώ να πω ότι είναι ρατσιστής. Όμως εκείνη την ημέρα είπε ρατσιστικά πράγματα και θέλω να τιμωρηθεί για αυτό.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να επιστρέψουν στο παιχνίδι επειδή στην Ισπανία, όταν αποχωρείς από ένα ματς για αυτό το λόγο, χάνεις το ματς στα χαρτιά

Δεν ήθελα να φανώ εγωιστής και να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα και τους ζήτησα να επιστρέψουν στο γήπεδο. Πιστεύω ότι σε άλλα πρωταθλήματα θα ήταν αλλιώς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2019 Alberto Saiz/Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ