ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντι Μαρία: "Θα άλλαζα τους 17 τίτλους με την Παρί για ένα Champions League"

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Το Champions League αποτελεί τον διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να παραδέχεται στη συνέντευξή του στο γαλλικό Telefoot πως θα προτιμούσε να έχει κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, παρά να έχει 17 τίτλους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λίγκ Καπ και Σούπερ Καπ με τους Παριζιάνους.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν απόλυτα ειλικρινής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Telefoot, όπου μίλησε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ (24/10, 21:45, Novasports 2HD και LIVE στο SPORT24) για τις φιλοδοξίες των Παριζιάνων.

Το Champions League παραμένει ο διακαής πόθος της ομάδας του Παρισιού, με τους φίλους του συλλόγου να είναι πλέον αισιόδοξοι έπειτα από την έλευση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συμπλήρωσε την ονειρική τριπλέτα της επίθεσης των Παριζιάνων με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραδέχθηκε στη συνέντευξη τη μεγάλη του επιθυμία να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, τονίζοντας μάλιστα πως θα θυσίαζε τους 17 τίτλους που έχει πανηγυρίσει με την Παρί.

"Η υπογραφή στην Παρί ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Το να έρθω εδώ με την οικογένειά μου ήταν καταπληκτικό. Και έχουν ήδη περάσει έξι χρόνια, μια από τις κόρες μου μάλιστα γεννήθηκε εδώ. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να ξεπεράσω το ρεκόρ ασίστ του συλλόγου. Είμαι περήφανος γι' αυτό, ότι το όνομά μου θα μείνει στην ιστορία της Παρί.

Θα άλλαζα τα 17 τρόπαιά μου με την Παρί για ένα Champions League. Δεν είμαστε μακριά, χρειαζόμαστε λίγη τύχη για να το κερδίσουμε. Θα ήταν δύσκολο να φύγω από την ομάδα χωρίς να το κερδίσω".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ