ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντι Μαρία: "Με ενδιαφέρει η Γιουβέντους, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ιταλία"

Ο Ντι Μαρία πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ | 29 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντι Μαρία πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ | 29 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Άνχελ ντι Μαρία φούντωσε τις φήμες για τη Γιουβέντους, καθώς μιλώντας στο ESPN τόνισε πως οι "μπιανκονέρι" είναι η κορυφαία ομάδα στην Ιταλία.

Ο Άνχελ ντι Μαρία βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αργεντινό για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα.

Παρότι βέβαια, δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν τους ανθρώπους των "μπιανκονέρι" να αποσύρονται από τη διεκδίκησή του, εξαιτίας της σημαντικής καθυστέρησης στο να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και καιρό, ο Αργεντινός φορ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο.

Μιλώντας στο ESPN, ο 34χρονος τόνισε πως τον ενδιαφέρει η Γιουβέντους, χαρακτηρίζοντάς την ως τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ιταλία.

"Η Γιουβέντους είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ιταλία και μία από τις ομάδες που με ενδιαφέρουν. Εξακολουθώ να αξιολογώ τις δυνατότητες για το μέλλον μου, αλλά προς το παρόν παραμένω επικεντρωμένος στις διακοπές με την οικογένειά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Ο Άνχελ ντι Μαρία στη συνέντευξή του στο ESPN
Ο Άνχελ ντι Μαρία στη συνέντευξή του στο ESPN ESPN

Όταν μάλιστα, ο παρουσιαστής του έδειξε τη φανέλα της Ρόμα, τότε ο Ντι Μαρία είπε χαμογελώντας: "Όχι, αυτό δεν με ενδιαφέρει".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ