EURO 2020

Ντεσάμπ: "Κάναμε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας πριν από διεθνές φιλικό ματς με την Ουαλία (1 Ιουνίου 2021)
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας πριν από διεθνές φιλικό ματς με την Ουαλία (1 Ιουνίου 2021) @ 2021 FRANCK FIFE, POOL VIA AP

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Η Γαλλία πήρε το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τη Γερμανία και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο κόουτς των τρικολόρ επεσήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά και ότι δεν υπέφερε από την πίεση των πάντσερ.

"Δεν ήμασταν μακριά από το να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ, που θα μας είχε δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά δεν "υποφέραμε" ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα δυνατό ματς, με ποιότητα και ταλέντο.

Κάναμε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο. Ήξερα ότι οι παίκτες μας θα ήταν έτοιμοι και βγήκαμε για να δώσουμε τη μάχη. Μάχη την οποία κερδίσαμε και κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την Ουγγαρία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα highlights από το Γαλλία - Γερμανία 1-0

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ