EURO 2020

Ντεσάμπ: "Η Ουγγαρία είναι οργανωμένη γιατί έχει Ιταλό στον πάγκο της"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο της Γαλλίας στο ματς με την Γερμανία για την πρεμιέρα του Euro 2020
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο της Γαλλίας στο ματς με την Γερμανία για την πρεμιέρα του Euro 2020 @2021 FRANCK FIFE/AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εκθείασε την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας για την εικόνα που έβγαλε στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία, τονίζοντας πως η παρουσία του κόσμου τους στις εξέδρες συνιστά αβαντάζ για τους Μαγυάρους.

Η Γαλλία ξεκίνησε με το δεξί στο Euro 2020 επικρατώντας 1-0 στο Μόναχο της Γερμανίας και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που τη συνοδεύει για την κατάκτηση του τουρνουά, παρόλα αυτά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν εφησυχάζει και το έδειξε με τις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία για την 2η αγωνιστική.

"Θέλουμε να προκριθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νοκ-άουτ ματς και θα πρέπει να σκεφτώ καλά τη σύνθεση της ομάδας επειδή ακολουθεί και τρίτο ματς, απέναντι στην Πορτογαλία.

Εάν θα κάνω κάποια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σύγκριση με την πρεμιέρα θα το ανακαλύψετε το Σάββατο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών κόσμου στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, και πρόσθεσε:

"Το γεγονός πως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο με οπαδούς της αντιπάλους είναι μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς. Το είδαμε και στο παιχνίδι τους με την Πορτογαλία όπου αντιστάθηκαν μέχρι το φινάλε.

Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα πολύ καλά δομημένη και οργανωμένη και πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό πως στον πάγκο της βρίσκεται Ιταλός προπονητής (σ.σ. Μάρκο Ρόσι)".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ