EURO 2020

Ντεσάμπ: "Είμαστε μαζί με τους Γερμανούς μέσα στις κορυφαίες ομάδες στα Ευρωπαϊκά"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας πριν από διεθνές φιλικό ματς με την Ουαλία (1 Ιουνίου 2021)
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας πριν από διεθνές φιλικό ματς με την Ουαλία (1 Ιουνίου 2021) @ 2021 FRANCK FIFE, POOL VIA AP

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έπλεξε το εγκώμιο της Γερμανίας που θα αντιμετωπίσει η εθνική Γαλλίας στην πρεμιέρα του Euro 2020, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ματς που έρχεται πολύ νωρίς στη διοργάνωση για τους μπλε.

Η Γαλλία κατεβαίνει στην τελική φάση του Euro 2020 με τον αέρα της πρωταθλήτριας κόσμου, τίτλου που πήρε πριν από τρία χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά και έχοντας την ταμπέλα του φαβορί για να αναδειχτεί και κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως όλοι τη θεωρούν φαβορί και δικαιολογημένα, λόγω του απίστευτα ποιοτικού ρόστερ της, μόνο εφησυχασμένοι δεν είναι οι άνθρωποί της, με τις δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ πριν το ντέρμπι της πρεμιέρας (15/6) με την Γερμανία, να είναι ενδεικτικές.

"Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για να είναι τόσο νωρίς στη διοργάνωση. Είναι πολύ κρίσιμο για μας αλλά και για τους Γερμανούς επειδή και οι δύο ομάδες είναι μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έχουν ατομική ποιότητα και δεν έχουν σταθερές θέσεις. Ο Χάβερτς κινείται σε όλο το γήπεδο, ο Γκνάμπρι μπορεί να παίξει στις πτέρυγες ή να παίξει πίσω από τον επιθετικο ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως οι Βέρνερ και Σανέ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη θα γνωρίσουμε τη δύναμη της δικής μας ομάδας", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (14/6) ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός.

Όσον αφορά στους εκλεκτούς του Ντεσάμπ για το ματς στο Μόναχο, σύμφωνα με το "Radio Monte Carlo", η πιθανότερη ενδεκάδα της Γαλλίας είναι η εξής: Λιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Πογκμπά, Καντέ, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Μπενζεμά.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ