ΑΓΓΛΙΑ

Ντέρμπι - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Ισοπαλία με υπογραφή Καζίμ-Ρίτσαρντς

Ο Καζίμ Ρίτσαρντς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Νότιγχαμ
Ο Καζίμ Ρίτσαρντς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Νότιγχαμ

Η παραδοσιακή κόντρα μεταξύ της Ντέρμπι και της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ανέδειξε νικήτρια το βράδυ της Παρασκευής, με τους κόκκινους να προηγούνται με τον Γκάρνερ αλλά τον Καζίμ-Ρίτσαρντς να ισοφαρίζει σε 1-1 για τα κριάρια λίγο πριν το φινάλε.

Μπορεί να απέχουν πολύ από την πρώτη εξάδα της Championship και όλα να δείχνουν πως έχουν χάσει φέτος την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην Premier League μέσω των πλέι οφ, ωστόσο οι μάχες της Ντέρμπι με την Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ανέκαθεν συναρπαστικές και το ίδιο ίσχυσε και στο Νο 108 ντέρμπι των East Midlands.

Οι κόκκινοι του Νότιγχαμ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γκάρνερ στο 33' κόντρα στη ροή του αγώνα και η συνέχεια τους βρήκε να κυριαρχούν και ψάχνουν το δεύτερο γκολ, για να έρθει όμως ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και να λυτρώσει την ομάδα του Γουέιν Ρούνι.

Ο λόγος για τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς που ισοφάρισε στο 84' εκμεταλλευόμενος ολέθριο λάθος του Φιγκεϊρέδο, γράφοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Σημειώνεται πως η Ντέρμπι έμεινε για 8ο σερί ματς χωρίς νίκη απέναντι στην Φόρεστ, με την ομάδα του Νότιγχαμ από την πλευρά της να χάνει μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο από το "Pride Park" για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2015.

ΝΤΕΡΜΠΙ: Μάρσαλ (42' Ρος), Μπερν, Γουίσντομ, Κλαρκ, Μπουκάναν, Μπερντ, Σίνι (64' Γκρέγκορι), Γουάγκορν (75' Ρόμπερτς), Νάιτ, Ζόβιακ (64' Σίμπλεϊ), Καζίμ-Ρίτσαντς

ΝΟΤΙΓΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σαμπά, Κρίστι, Φιγκεϊρέδο, Γουόραλ, Ριμπέιρο, Γκάρνερ, Ριμπέιρο Ντίας, Νόκαερτ, Κροβίνοβιτς, Φρίμαν (83' Μπλάκετ), Μάρεϊ (70' Τέιλορ)

Photo Credits: Youtube

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ