ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεπάι: "Θα τα δώσω όλα για την Μπαρτσελόνα"

Ο Μέμφις Ντεπάι στην αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στην Αυστρία για το Euro 2020.
Ο Μέμφις Ντεπάι στην αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στην Αυστρία © 2021 DEAN MOUHTAROPOULOS/POOL VIA AP

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα και στο πρώτο του μήνυμα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για τους μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι το Σάββατο (19/6) με τον Ολλανδό διεθνή επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντεπάι μέσω του λογαριασμού της Μπαρτσελόνα στο Twitter έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής δηλώνοντας έτοιμος να τα δώσει όλα για τους μπλαουγκράνα.

"Είναι επιτέλους επίσημο. Θα παίξω στην Μπαρτσελόνα και είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να είμαι μέλοις της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο με τους καλύτερους οπαδούς. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ζουν το παιχνίδι με ιδιαίτερο τρόπο και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, τον πρόεδρο, τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, Visca Barca" ανέφερε στο μήνυμά του ο Ντεπάι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ