ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ντεμπά Μπα: "Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ με είχαν κλειδώσει σε πορτμπαγκάζ γιατί δεν ήθελαν να μαθευτεί η μεταγραφή μου"

Ο Ντεμπά Μπα με τη φανέλα της Μπεσίκτας σε αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ για το Europa League | 4 Αυγούστου 2018
Ο Ντεμπά Μπα με τη φανέλα της Μπεσίκτας σε αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ για το Europa League | 4 Αυγούστου 2018 @2018 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ντεμπά Μπα σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην μετακόμισή του στην Αγγλία και την Γουέστ Χαμ το 2011 και θυμήθηκε ότι τον είχαν κλειδώσει σε ένα πορτμπαγκάζ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ντεμπά Μπα έβαλε τέλος στην καριέρα του αφού τα τελευταία χρόνια οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να παίξει στο επίπεδο που μπορούσε.

Σε αυτό το πλαίσιο το τελευταίο διάστημα έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις. Στην τελευταία εξ αυτών στο "Athletic" αναφέρθηκε στον τρόπο που τον είχε αποκτήσει το 2011 η Γουέστ Χαμ.

Τον Ιανουάριο του 2011 η αγγλική ομάδα πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία και έτσι έδωσε τρία εκατομμύρια ευρώ στην Χόφενχαϊμ για να τον αποκτήσει.

Μόνο που οι Άγγλοι δεν ήθελαν να μαθευτεί η απόκτησή του στους δημοσιογράφους πριν αυτή ολοκληρωθεί και έτσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τον μετέφεραν στο πορτμπαγκάζ ενος αυτοκινήτου.

"Έλεγαν ότι δεν ήθελαν να το μάθουν οι δημοσιογράφοι και έτσι υπάκουσα. Με έβαλαν σε ένα πορτμπαγκάζ και έβρισκα παντού. Δεν ήταν κάποιο μεγάλο. Το κεφάλι μου έβρισκε σε κάθε γωνία" είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ