ΑΕΚ

Ντέμης Νικολαΐδης: "Το γήπεδο της ΑΕΚ στο μέλλον πρέπει να πάρει το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στα εγκαίνια της OPAP Arena
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στα εγκαίνια της OPAP Arena INTIME SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο της εκπομπής "Monday FC", αναφέρθηκε στην OPAP Arena, υποστηρίζοντας πως μελλοντικά η έδρα της ΑΕΚ πρέπει να πάρει το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο πλαίσιο της εκπομπής "Monday FC", ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα εγκαίνια του γηπέδου, τα οποία έζησε από κοντά ως ένας εκ των 23 θρύλων της ΑΕΚ που τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της Ένωσης έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, υποστηρίζοντας πως μελλοντικά η έδρα της ΑΕΚ πρέπει να πάρει το όνομά του, καθώς ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να κάνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Φτιάχτηκε ένα γήπεδο εκεί που είναι η καρδιά της ΑΕΚ. Όλου του κόσμου το συναίσθημα ήταν τρομερό. Ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε εμείς και εγώ ως πρόεδρος. Δεν νομίζω να μπορούσε άλλος να το φτιάξει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αποτελεί προσωπική επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρέπει, όταν κάποια στιγμή το φέρει ο χρόνος και αποχωρήσει, η επόμενη διοίκηση να αλλάξει το όνομα και από 'Αγιά Σοφιά' να το πει 'Δημήτρης Μελισσανίδης'. Το βάζω τόσο ψηλά".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ