ΑΕΚ

Ντέμης Νικολαΐδης: "Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης
Ο Ντέμης Νικολαΐδης NOVA

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρεί ότι είναι άδικη η κριτική που δέχεται ο Πέτρος Μάνταλος από τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι αν ήταν αυτός στη θέση του, θα έφευγε από την ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την άποψή του στην εκπομπή του στη NOVA "Monday FC" για την κριτική που έχει δεχθεί ο Πέτρος Μάνταλος από τους φίλους της ΑΕΚ διαχρονικά, τονίζοντας ότι αυτός θα έφευγε από την ομάδα αν ήταν στη θέση του.

Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο αρχηγός της Ένωσης είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα να συνδέει την αμυντική με την επιθετική γραμμή της ομάδας, ωστόσο είναι αυτός δέχεται τα πυρά του κόσμου, κάθε φορά που η ομάδα δεν πηγαίνει πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης: "Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει. Δεν υπάρχει κανείς να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό αυτό, όχι προπονητικά, η αντίδραση του κόσμου, αυτά που ακούμε για τον Μάνταλο. Λες και δεν ξέρει κανείς μπάλα από τους προπονητές και από εμάς που λέμε ότι κάποιοι είναι καλοί παίκτες.

Αυτό ψυχολογικά μπορεί να επηρεάζει τον Μάνταλο χρόνια τώρα. Τι να κάνει κάποιος παίκτης για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Θα έφευγα, να έκανε κάτι τέτοιο σαν τον Πέλκα. Έπρεπε να φύγει να πάρει λίγο αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνει η ΑΕΚ πρέπει να φταίει ο Μάνταλος".

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Από το παιχνίδι μου έκανε εντύπωση και ο Τσούμπερ, ήταν το χειρότερό του παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου καλός, αλλά δικαιούται ο άνθρωπος. Το να έχεις Μάνταλο, Τσούμπερ, Λιβάι και Αραούχο, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα το βρουν".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ