ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ντε Μπρόινε: "Θα επέλεγα τον Λεβαντόβσκι για τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ για την Premier League.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποκάλυψε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα ήταν η επιλογή του για τη Χρυσή Μπάλα υπολογίζοντας τι έχει πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια.

Το France Football ανακοίνωσε τους 30 ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος ήταν ο βέβαιος νικητής της περσινής έκδοσης αν δεν υπήρχε κορονοϊός, καθώς τα είχε σηκώσει όλα με την Μπάγερν.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ερωτηθείς για την επιλογή του αναφορικά με τον νικητή επέλεξε τον Πολωνό στράικερ εξαιτίας της παρουσίας του τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί πως ο Βέλγος των πολιτών είναι ανάμεσα των 30 υποψηφίων του γαλλικού περιοδικού.

"Αν έπρεπε να διαλέξω, θα κοιτούσα μία περίοδο δύο χρόνων γιατί δεν είχαμε νικητή πέρσι. Έτσι, θα επέλεγα τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για ό,τι έχει κάνει. Σκόραρε και κατέκτησε πολλά με την Μπάγερν. Θα ήταν η επιλογή μου" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Λεβαντόβσκι ήταν ο νικητής του Χρυσού Παπουτσιού την περσινή σεζόν, ενώ έχει ξεκινήσει ξανά δυναμικά με την Μπάγερν έχοντας σκοράρει 15 γκολ στις 11 εμφανίσεις του.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ