ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπρόινε για Στέρλινγκ: "Κατανοώ την απογοήτευσή του, μερικοί παίκτες χρειάζονται ρυθμό για να είναι ικανοποιημένοι"

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Ραχίμ Στέρλινγκ
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Ραχίμ Στέρλινγκ © 2019 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Κέβι Ντε Μπρόινε δήλωσε ότι καταλαβαίνει την απογοήτευση του Ραχίμ Στέρλινγκ για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τόνισε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βοηθούν ο ένας τον άλλο.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε ότι βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να πάει κάπου αλλού και συγκεκριμένα εκτός Αγγλίας, καθώς έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βέλγος μέσος τόνισε ότι καταλαβαίνει τον Στέρλιγνγκ που θέλει να παίζει, ωστόσο τονίζει ότι από τη στιγμή που η ομάδα πάει καλά, το μόνο που μπορούν να κάνουν με τους παίκτες που μένουν στον πάγκο είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον, προκειμένου να δουλέψει σκληρά για να μείνει ενεργό μέλος στο ροτέισον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντε Μπρόινε για τον Στέρλινγκ: "Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, γιατί είμαι κι εγώ παίκτης. Και μερικοί παίκτες χρειάζονται ρυθμό για να είναι ικανοποιημένοι. Ο Στέρλινγκ μπορεί να είναι κάποιος που χρειάζεται περισσότερα.

Είμαι κι εγώ, ένας παίκτης που χρειάζεται χρόνο παιχνιδιού. Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίξεις ένα παιχνίδι, αλλά προφανώς είναι ο προπονητής που πρέπει να κάνει επιλογές και είναι πολύ δύσκολο.

Όταν η ομάδα παίζει καλά, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για έναν παίκτη που έμεινε στον πάγκο. Μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ