ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπράινε θα μείνει εκτός τέσσερις με έξι εβδομάδες"

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα για την Premier League.
Ο Κέβιν Ντε Μπράινε στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα Ⓒ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Σοβαρός είναι τελικά ο μυϊκός τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπράινε, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την Τετάρτη (20/1) η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα χάρη στα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα (79') και Ιλκάι Γκιουντογκάν. Ωστόσο, οι Πολίτες είδαν τον Ντε Μπράινε να αποχωρεί τραυματίας στο 59ο λεπτό.

Ο μυϊκός τραυματισμός του Βέλγου μεσοεπιθετικού αποδεικνύεται τελικά σοβαρός, αφού αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Ο Κέβιν, σύμφωνα με τους γιατρούς μετά τις εξετάσεις, θα μείνει έξω τέσσερις με έξι εβδομάδες. Είναι σοβαρό πλήγμα. Είναι ατυχία για εμάς και γι' αυτόν, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. Πρέπει να προσαρμοστούμε" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της Premier League με δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο συμπολίτισσα της. Ο Κέβιν Ντε Μπράινε τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τρία γκολ και 15 ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ