ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ντε Λαουρέντις για Μαραντόνα: "Ο Ντιέγκο είναι αιώνιος"

Εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα σε κεντρικό δρόμο της Νάπολης
Εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα σε κεντρικό δρόμο της Νάπολης @2020 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τίμησε τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, αποθέτοντας λουλούδια μπροστά σε τοιχογραφία για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" και αποθεώνοντάς τον με δηλώσεις του.

Συμπληρώθηκε ακριβώς ένας χρόνος από το θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ουδείς έχει διάθεση να ξεχάσει την απώλειά του, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να είναι ακόμα συγκλονισμένος από το χαμό του κατά πολλούς κορυφαίου παίκτη που έβγαλε ο βασιλιάς των σπορ.

Πόσο μάλλον οι πολίτες στην Νάπολη, από τη στιγμή που η Νάπολι είναι μία από τις ομάδες που σημάδεψαν ανεξίτηλα την καριέρα του, με την πόλη του ιταλικού Νότου να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το επίκεντρο συγκινητικών εκδηλώσεων προς τιμήν του.

Μία από αυτές έχει να κάνει με την απόθεση φανελών, λουλουδιών και ποδοσφαιρικών αξεσουάρ μπροστά σε μία διάσημη τοιχογραφία του "Πίμπε Ντ'Όρο" σε συνοικεία της πόλης, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να καταθέτει μία σύνθεση λουδουδιών προς τιμή του Μαραντόνα επισκεπτόμενος το μέρος μαζί με τον γιο του, Έντο.

"Ο μύθος δεν αμφισβητείται, όπως εκείνοι του Ολύμπου, δεν υπάρχει ηθοποιός που να μπορεί να τον υποδυθεί, είναι το Χρυσό Παιδί και θα παραμείνει έτσι. Είναι κρίμα που δεν τον έχουμε μαζί μας.

Η λατρεία προς τον Μαραντόνα φαίνεται από το γεγονός πως ήρθαν στην Νάπολη 300 οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς για το είδωλό τους. Είναι αιώνιος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των παρτενοπέι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ