ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντε λα Φουέντε: "Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι εδώ, εύχομαι να κάνουμε καλά πράγματα φέτος"

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό
Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού, δήλωσε ότι ανυπομονεί να παίξει το πρώτο του παιχνίδι με τους ερυθρόλευκος στο Καραϊσκάκης.

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι των ερυθρολεύκων αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στην ομάδα του Πειραιά και το ανυπομονεί να παίξει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι εδώ".

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης αλλά και το τι στυλ παίκτη: "Έχω δει κάποια βίντεο, είδα όσα θέλει ένας παίκτης να νιώσει και να δει. Προτιμώ να παίζω στο αριστερό άκρο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά γρήγορος παίκτης, με καλή τεχνική. Μου αρέσουν οι ντρίμπλες και να δημιουργώ ευκαιρίες. Νομίζω ότι στην Μπαρτσελόνα έχω μάθει τα περισσότερα πράγματα που κάνω τώρα. Κατανόηση του παιχνιδιού και να παίζω σε μικρούς χώρους".

Και το μήνυμά του προς τον κόσμο: "Εύχομαι να κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος, να κερδίσουμε τρόπαια και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Θα σας δω σύντομα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ