ΟΦΗ

Ντε Γκουζμάν: "Ήρθα λόγω του Βάτερμαν και του αδερφού μου"

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν
Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν OFI TV

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ μιλώντας για τον θρυλικό προπονητή των Κρητικών και συμπατριώτη του, Ευγένιο Γκέραρντ.

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ολλανδού μέσου, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ μίλησε για τον Ευγένιο Γκέραρντ, για τον οποίο έχει ακούσει πολλά πράγαμτα, ενώ είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντε Γκουζμάν:

Για τον Γκέραρντ: "Ο Ευγένιος Γκέραρντ ήταν μεγάλη προσωπικότητα εδώ, πολύ δημοφιλής. Θα έλεγα ένας θρύλος για την ομάδα. Ήταν ο μακροβιότερος προπονητής, με 15 χρόνια στην ομάδα. Κατέκτησε δύο κύπελλα, το Βαλκανικό και το Κύπελλο Ελλάδας. Ήταν άξιος σεβασμού κι έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα γι' αυτόν.

Λένε ήταν Θεός στην Κρήτη και ξεχασμένος στην Ολλανδία. Έζησε εδώ το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του. Ήταν η ζωή του στην Κρήτη και πέτυχε ό,τι καλύτερο".

Για την μεταγραφή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλά καλά για την ομάδα. Μίλησα με τον Βάτερμαν που είναι Ολλανδός και με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ.

Έχω ακούσει πολλά καλά για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αγωνιστεί ο αδερφός μου. Μίλησε στον μάνατζερ μου και μου είπε για την ομάδα, τη φιλοσοφία και το στιλ παιχνιδιού, το οποίο ταιριάζει στο δικό μου. Πιστεύω ότι ήταν σωστή απόφαση και είμαι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να προπονούμαι και να παίζω με την ομάδα".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ